Bescherm uw gegevens tegen visuele hackers

Gegevens kunnen in een paar seconden worden ontvreemd!

Heeft u ooit gemerkt dat mensen tijdens uw werk even snel naar uw tablet of telefoon kijken? Misschien proberen ze uw privégegevens te stelen!

Gegevensdieven kunnen overal zijn, en ze komen meer voor dan u misschien denkt! Mede hierdoor is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018 in werking getreden, met als doel de bescherming van persoonsgegevens en verantwoordelijkheid van bedrijven te vergroten.

Bedrijven en instellingen dienen aan te tonen dat ze op een verantwoorde manier omgaan met gegevensbescherming en privacy, inclusief het nemen van voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld om visueel hacken op openbare plaatsen tegen te gaan. Bedrijven die zich niet houden aan de AVG, riskeren aanzienlijke boetes.

Een gemakkelijke manier om visueel hacken te voorkomen is door middel van een 3M™ privacyfilter. Mensen die over uw schouder kijken zien slechts een zwart of goudkleurig scherm, maar u ziet zelf alles glashelder.

Het is een eenvoudige en doeltreffende manier om de privacy te garanderen; niet enkel in openbare ruimtes, maar ook in een drukke kantoren.

3M™ privacyfilters zijn geschikt voor pc's, notebooks, tablets en smartphones. Wil u meer leren over visueel hacken? Lees onze diepgaande studie, samengesteld in samenwerking met een marktonderzoekbureau.