All-in-one-printers van Lexmark

Lexmark Multifunctionals printers zijn uitgerust met Quadcore processoren die ervoor zorgen dat u uw bestanden razendsnel kunt afdrukken. U kunt meerdere taken tegelijk uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan het scannen van een nieuw document terwijl uw afdrukken razendsnel de printer uitvliegen. Ideaal! Deze printers worden standaard zeer compleet uitgerust, denk aan: dubbelzijdig scannen, Wi-Fi en het verbinden van uw mobiele telefoon. Ook beschikt deze All in One printer over een USB-poort. Bestanden opgeslagen op het USB-apparaat kunnen direct worden afgedrukt door de printer en u kunt uw gescande documenten opslaan op een USB-apparaat.

Bij Lexmark All in One Printers staat het gebruiksgemak hoog in het vaandel. De multifunctional printers van Lexmark zijn uitgerust met een 4.3 of een 7 inch touchscreen, waarmee u kunt swipen door het menu. U kunt het menu geheel naar wens inrichten. Wanneer u een storing ervaart met deze printers, toont het scherm een video waarmee een instructie wordt getoond hoe u de papierstoring kan verhelpen. Lexmark All in One Printers zijn zodanig ingericht dat het papierpad eenvoudig met de hand bereikbaar is, waardoor iedereen het probleem kan verhelpen!

Kwalitatieve afdrukken met de Lexmark All in One Printer

De Unison toner van Lexmark brengt uw afdruk met een lage temperatuur aan op het papier. Omdat er weinig warmte wordt opgewekt, betekent dit dat een Lexmark printer weinig energie verbruikt. Met de Unison toner heeft u haarscherpe en levendige afdrukken én denkt u aan het milieu door energie te besparen.