Alles wat je moet weten over de TimeMoto tijdregistratiesystemen

Ben je van plan om een TimeMoto tijdregistratiesysteem aan te schaffen? Dan ben je bij Office-Deals aan het juiste adres! Met behulp van tijdregistratie kan je eenvoudig en snel de productiviteit binnen jouw bedrijf meten. De TimeMoto registratiesystemen zijn eenvoudig te installeren en meten nauwkeurig wanneer jouw medewerkers in- en uitklokken.

Bij het aanschaffen van een TimeMoto registratiesysteem zijn er nog een aantal keuzes die je moet maken om het systeem aan te vullen. Door middel van deze pagina leggen wij je graag uit wat de mogelijkheden zijn en wat TimeMoto te bieden heeft.

Welke tijd registratie terminals zijn er?

TimeMoto biedt twee belangrijke series aan, namelijk de TM-600 serie en de TM-800 serie. De 600 serie is de goedkopere uitvoering en het perfecte instapmodel wanneer je net begint met een tijdregistratiesysteem. De 800 serie daarentegen is een geavanceerder model waarop ook de administratie gemakkelijk op bij te houden is.

#Hoe de TimeMoto TM-600 Serie eruit ziet

TimeMoto TM-600 Serie

De TimeMoto TM-616 is de goedkoopste terminal binnen het TimeMoto assortiment. Op deze tijdregistratieterminal kunnen medewerkers inklokken door middel van een RFID badge of met een individuele PIN-code. Deze terminal communiceert met de TimeMoto Cloud, waar je later meer over leest.

Daarnaast is de tijdregistratieterminal geschikt tot 200 gebruikers, heeft een 2,8 inch kleurenscherm en werkt naadloos met RF-100 RFID pasjes en de RF-110 RFID sleutelhangers. Ook is het mogelijk om medewerkers project gebaseerd te laten inklokken door middel van toegewezen projectcodes. Tot slot ontvang je ook een wandmontageset om het apparaat veilig aan de muur te monteren.

Indien je juist op zoek bent naar een goedkope tijdregistratieterminal met een vingerscan is de TimeMoto TM-626 erg geschikt. Deze terminal heeft aan de onderzijde een vingerscan, waardoor medewerkers op basis van biometrische gegevens kunnen inloggen. Wel is het belangrijk om te weten dat een vingerscan niet werkt met vieze vingers. Verder is deze terminal identiek aan de TM-616.

#Hoe de TimeMoto TM-800 Serie eruit ziet

TimeMoto TM-800 Serie

Ben je juist op zoek naar een geavanceerder model waarop je de administratie bij kan houden? Dan is de 800 serie zeer geschikt! De TimeMoto TM-818 de goedkoopste terminal in deze serie waarmee alle medewerkers kunnen inklokken door middel van een RFID badge of een persoonlijke pincode. Daarnaast beschikt de terminal over een 3,5 inch kleurenscherm en is het voor een gebruik tot 2.000 gebruikers.

De TimeMoto TM-828 beschikt over een vingerscan en is verder identiek aan de TimeMoto TM-818. Het inklokken door middel van een vingerscan kan een groot voordeel zijn wanneer medewerkers vaak hun badge of pincode vergeten. Tevens wordt de kans op fraude verminderd door middel van de vingerscan. Inklokken voor iemand anders is niet meer mogelijk. Belangrijk om te weten is dat de vingerscan niet werkt met vieze vingers.

De TimeMoto TM-838 is de meest geavanceerde tijdregistratieterminal van TimeMoto en beschikt over een 3D-gezichtsherkenning. De TimeMoto TM-838 heeft geen vingerscan. Deze is op dit model vervangen door de gezichtsherkenning.

#Hoe de TimeMoto TM-800 SC Serie eruit ziet

TimeMoto TM-800 SC Serie

Naast de reguliere 800 serie heeft TimeMoto ook nog de 800 Smart Card serie. Met behulp van deze serie kan je jouw toegangssystemen en bedrijfsidentificatie tools met geavanceerde tijdregistratie combineren. Met deze intelligente tijdregistratiesystemen kunnen gebruikers in- en uitchecken met hun bestaande MIFARE en DESfire badges. Dit betekent dat er geen extra badge of administratie vereist is. Je kunt de badges eenvoudig registreren op het TimeMoto apparaat en aan de slag!

De TimeMoto TM-818 SC is de goedkoopste terminal uit de Smart Card serie waarmee alle medewerkers kunnen inklokken door middel van een MIFARE, DESfire of RFID badge of pincode. Ook beschikt de terminal over een 3,5 inch kleurenscherm en is het geschikt tot 2.000 gebruikers.

Tot slot de TimeMoto TM-828 SC terminal. Dit apparaat onderscheid zich van de TM-818 SC middels het inklokken met een vingerscan. Verder is de terminal geheel identiek aan de andere.

#De TimeMoto accessoires

Welke accessoires heb ik nodig bij een tijdregistratiesysteem?

Nadat je besloten hebt welke terminal geschikt is voor jou, heb je nog de keuze uit een aantal accessoires om eenvoudiger met het systeem te kunnen werken. De accessoires die wij verkopen zijn RFID pasjes en RFID sleutelhangers, deze zijn allebei compatibel bij alle TimeMoto terminals.

De RFID pasjes verkopen wij in sets van 25 stuks. Een alternatief hiervoor zijn de RFID sleutelhangers. Deze sleutelhangers zijn handig om aan een sleutelbos te bevestigingen en werken daarom in de meeste gevallen sneller dan een pasje. De sleutelhangers worden ook in sets van 25 stuks geleverd.

TimeMoto Cloud Software

Met behulp van de TimeMoto Cloud kan je alle urenregistraties, werkroosters en rapportages vanaf elke locatie en op elk gewenst moment afhandelen. De kracht, schaalbaarheid en flexibiliteit van TimeMoto Cloud maken het de ultieme tijd- en aanwezigheid oplossing voor ieder bedrijf. Verkrijg toegang tot TimeMoto Cloud via elke browser, via de TimeMoto app of in combinatie met de TimeMoto terminals. Deze zijn allemaal volledig online toegankelijk. Je hoeft geen software te installeren of servers aan te schaffen en hoeft ook niet te betalen voor een upgrade, want jouw cloud blijft voortdurend up-to-date. Een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor al jouw tijd- en aanwezigheid behoeften, of je nu tien of tienduizend medewerkers hebt.

Combineer jouw TimeMoto tijdregistratiesysteem met de TimeMoto Cloud en verkrijg volledig inzicht en controle over de tijdregistratie in één simpele applicatie. Alle TimeMoto terminals zijn inclusief het TimeMoto Cloud Free-plan en een 30-daagse TimeMoto Cloud Plus-proefperiode, zodat je iedere functie kan ervaren voordat je het plan kiest dat het beste bij je past.

TimeMoto Cloud Free-plan

Het TimeMoto Cloud Free-Plan is gemakkelijk te gebruiken om de tijd- en aanwezigheidsregistratie te beheren. Daarnaast ontvang je 3 maanden aan data-historie, 20 tijdregistratiesystemen en 1 managersrol. Ook beschikt het plan over diverse aanvullende features, namelijk:

#Functies van het TimeMoto Cloud Free-plan

TimeMoto Cloud Essential-plan

Het TimeMoto Essential-plan is geschikt om op een gemakkelijke wijze de aanwezigheid te volgen en schema’s te maken Dit maakt het ideaal voor bedrijven die vertrouwen op accurate tijdrapportages. Daarnaast ontvang je onbeperkte data-historie, tijdregistratiesystemen en managersrollen. Ook dit plan beschikt over diverse aanvullende features, namelijk:

#Functies van het TimeMoto Cloud Essential-plan

TimeMoto Cloud Plus-plan

Het complete TimeMoto Cloud Plus-plan pakket bevat geavanceerde tijdregistratie, planning en rapportage. Het pakket vormt hiermee de ideale keuze voor groeiende bedrijven met meer medewerkers. Ook bij dit pakket ontvang je onbeperkte data-historie, tijdregistratiesystemen en managersrollen. Tot slot beschikt dit plan over alle aanvullende features, namelijk:

#Functies van het TimeMoto Cloud Plus-plan

TimeMoto heeft al haar apparaten zo ontwikkeld dat deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.