Alles wat je moet weten over thuis werken!

Laatst bijgewerkt: 25-03-2020

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus in Nederland zijn veel Nederlanders thuis aan het werk. Middels deze pagina stellen wij graag onze expertise beschikbaar, want wist je dat werken in een verkeerde houding lichamelijke klachten kan veroorzaken? Bijvoorbeeld werken aan de keukentafel? Daarom leggen wij je op deze thuiswerk pagina alles uit over hoe je het beste kan thuis werken!

Je hebt ongetwijfeld de volgende vragen, wanneer je moet starten met thuiswerken: waar haal ik de spullen vandaan; welke spullen moeten er überhaupt gehaald worden en wat past bij mij? Wij werken deze pagina regelmatig bij om jou te blijven voorzien van antwoorden en de goedkoopste producten!

Werken op een vaste werkplek

Een monitorarm is belangrijk om nek- en rugklachten te voorkomen. Een verstelbare monitorarm kan je precies aanpassen naar jouw lichaam en wensen. De ideale positie om te werken is wanneer jouw benen en armen 90 graden gebogen zijn, het beeldscherm circa 50 centimeter van je af staat en de bovenkant van het scherm op ooghoogte staat.


Met een monitorarm kan jij jouw beeldscherm eenvoudig in hoogte verstellen, draaien en kantelen. Wij adviseren een monitorarm te gebruiken wanneer je een vaste werkplek hebt. Een monitorarm moet gemonteerd worden, waardoor het niet handig is als je deze iedere dag moet verplaatsen.