Checklist voor het uitkiezen van het geschikte Durable infobord

Informatieborden zijn perfect om als wegwijzer te gebruiken of het meedelen van belangrijke informatie. Ben jij op zoek naar zo’n informatiebord? Ook dan ben je bij Office Deals aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment aan Durable vloerstandaarden met informatiepaneel in diverse soorten en maten. Wil je er zeker van zijn dat je de geschikte vloerstandaard voor jouw organisatie kiest? Bekijk dan eerst de onderstaande checklist, zodat jij weet waar je op moet letten bij het aanschaffen van een vloerstandaard!

  • Leesbaarheid

Bij de aankoop van een vloerstandaard is het belangrijk om goed te letten op de leesbaarheid van de boodschap. Je wilt natuurlijk dat de boodschap opvalt en goed zichtbaar is voor iedereen. Bekijk daarom eerst vanaf welke afstand de bezoekers jouw boodschap moeten lezen en houdt hier rekening mee bij het uitkiezen van een formaat. Moet het informatiebord op een grotere afstand komen te staan? Kies dan voor het A3 formaat. Staat het informatiebord juist dichterbij de bezoekers? Ga dan voor het A4 formaat.

  • Flexibiliteit

Houdt ook rekening met de flexibiliteit van de vloerstandaard. Zo zal je het informatiebord de ene keer bij de ingang willen plaatsen en de andere keer juist bij de toiletten of de kassa. Ons ruime assortiment bestaat uit diverse vloerstandaarden die gemakkelijk te verplaatsen zijn. Daarnaast beschikken wij ook over vloerstandaarden die in hoogte verstelbaar zijn. Zo past het informatiebord altijd en overal!

  • Insert

Indien je het informatiebord voor verschillende boodschappen wilt gaan gebruiken, is het handig om een informatiebord aan te schaffen dat draaibaar is. Zo kan je de vloerstandaard aanpassen op de insert die je gemaakt hebt, ongeacht of deze een liggend of staand formaat heeft. Hierdoor is de insert altijd gemakkelijk om te vervangen.

  • Stabiliteit

Ook stabiliteit is een belangrijk punt om op te letten bij het aanschaffen van een informatiebord. Je wil natuurlijk niet dat deze omvalt wanneer er iemand langs loopt, tegen aan stoot of het een beetje waait. Zorg er dan ook voor dat je de geschikte vloerstandaard uitkiest. Wil je het informatiebord bij de ingang plaatsen? Kies dan een stevige voet, zodat het bord niet omwaait wanneer de deur opengaat. Moet het informatiebord juist binnen komen te staan? Ga dan voor een lichtere voet, zodat je het bord altijd gemakkelijk kan verplaatsen.

Tot slot maakt Durable ook gebruik van een gratis online software programma, Duraprint, waarop je inserts meteen in het juiste formaat kan laten bedrukken. Zo kan je gemakkelijk jouw insert personaliseren en laten afdrukken in de stijl die jij mooi vindt!

Wil je de Duraprint software bekijken? Klik dan hier