De beste Lexmark printer voor kantoor

Snel en efficiënt printen

Lexmark printers zijn voorzien van een dualcore processor, waardoor deze producten beschikken over een ongekende snelheid. U hoeft slechts op de afdrukknop te drukken en uw papier vliegt razendsnel uit de printer. Vanwege deze efficiëntie zijn de printers ideaal voor op kantoor.

Lexmark multifunctionals printers zijn zelfs voorzien van een Quadcore processor, wat simpelweg betekent dat deze printers nóg sneller zijn. Deze printers kunnen meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren, denk aan scannen en afdrukken tegelijk. Echter om echt snel te printen heeft u natuurlijk ten alle tijden toners of inkt nodig. Het is mogelijk om een contract af te sluiten, zodat u tijdig nieuwe toners of inkt ontvangt. U geeft uw verwachte volume door, waarbij Lexmark zorg draagt voor het tijdig voorzien in de verbruiksartikelen. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Veiligheid en de AVG-wetgeving

Met de Lexmark producten voldoet u aan de AVG privacywetgeving. De printers beschikken over beveiligingsfuncties die u helpen uw gegevens te beveiligen. De printer beveiligt uw gegevens; in het apparaat, in het document, in het netwerk en alles wat daartussenin zit. Het beveiligen van gegevens staat bij Lexmark hoog in het vaandel en is om deze reden dan ook bepalend voor het ontwerpen en ontwikkelen van het productassortiment.

Milieubewust met Lexmark printers

Het minimaliseren van milieuvervuiling is belangrijk voor Lexmark. Lexmark biedt een inzamelprogramma aan voor cartridges van haar printers. Door slimme logistiek in te zetten biedt Lexmark een modern en efficiënt ophaal- recycle- en hergebruiksysteem, welke perfect aansluit op uw verbruik. U krijgt toegang tot een online interactief platform, waar u een ophaalverzoek van cartridges kan indienen. De kosten voor het ophalen van de cartridges neemt Lexmark voor haar rekening.