DropPit Asbaktegel: de oplossing voor zwervende sigaretten

Het kan erg vervelend zijn als er vaak sigaretten voor je winkel, kantoor of bedrijf liggen. Het geeft geen mooi beeld van je pand en kan ook erg vies worden tijdens regen. Maar hoe los je dit goed op? Wij leggen het uit!

Welke mogelijkheden zijn er?

Er zijn veel mogelijkheden om voor te kiezen als je een oplossing wil voor sigaretten die op de grond liggen. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een:
Zandasbak
Wandasbak
Peukenzuil
Tafelasbak

Dit zijn natuurlijk handige oplossingen, maar het is nog steeds mogelijk dat er veel sigaretten naast belanden. Met de DropPit minimaliseer je dit probleem!


De DropPit

De DropPit is een van de meest efficiënte manieren om de sigaretten op de voorgevel weg te halen. Een stoeptegel die omgetoverd is tot asbak, wat zijn de voordelen?

Neemt geen ruimte in beslag
De DropPit is geen object dat in de weg staat in tegenstelling tot bijvoorbeeld: een peukenzuil. Dit zorgt er voor dat je geen ruimte hoeft te maken voor dit product en je dus ook de gewenste uitstraling van het pand behoudt!

Meer dan een asbak
De DropPit is niet alleen een asbak. Uiteraard dient het als asbak, alleen je hebt hierbij 2 vliegen in 1 klap. De DropPit is ook goed te gebruiken als afvalbak voor klein afval. Door alleen met een bezem al het afval te verzamelen in de stoeptegel, kun je heel snel de voorkant van de winkel schoonhouden.

Bestendig tegen alle weersomstandigheden
Niet alle asbakken zijn bestendig tegen vervelende weersomstandigheden. Door het materiaal van de DropPit, hoef je je daar geen zorgen om te maken. Naast dat de DropPit gemaakt is van roestvrij materiaal, heeft het ook afvoergaten in de onderkant. Hierdoor loopt de tegel niet vol en zal hij nooit over kunnen lopen.voordelen DropPit

Bestel de DropPit bij Office-Deals

Bij Office-Deals kunt u kiezen uit verschillende soorten asbaktegels en helpen wij u ook graag bij het maken van de juiste keuze. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Klik dan hier! Wilt u toch even advies vragen aan ons? Klik dan hier voor onze klantenservice!