Wil jij jouw whiteboard eenvoudig ophangen? Wij vertellen hoe!

Hoe mooi zou het zijn als je je whiteboard niet altijd neer hoeft te zetten op een plek waar het veel ruimte in beslag neemt? Je kan een whiteboard makkelijk ophangen op iedere gewenste plek. Ja, wij vonden dat ook een mooie gedachte en dus zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden. Wij van Office-Deals vinden het belangrijk dat een kantoor ingericht kan worden op de manier zoals je dat zelf wilt. Dat is ergonomisch verantwoord en dat zorgt er voor dat iedereen kan werken op de manier die hij of zij fijn vindt.

Zo kan het ophangen van een whiteboard al helpen bij het bereiken van dat doel. In deze blog laten we je kennis maken met een geweldige oplossing waardoor jouw ervaring met een whiteboard vele malen fijner wordt!

Klevende schroeven van Tesa

De klevende schroeven van Tesa zijn er in verschillende modellen die tot 10 kilo per schroef kunnen dragen. Zeker voor een whiteboard moet dat genoeg zijn om te kunnen dragen. De schroeven van Tesa zijn door de dunne vorm van het model, zo goed als, onzichtbaar. Zelfs achter smalle objecten. Zo houdt u wel de uitstraling van uw interieur zoals gewenst is.

Hoe werken de klevende schroeven van Tesa?

We gaan hier uitleggen hoe je een klevende schroef op kan hangen en welke stappen daarbij komen kijken!

Let op: Dit is een beschrijving voor de schroeven die tot 10 kilo belast kunnen worden. Als u op zoek bent naar de beschrijving van een ander model, raden wij aan om te kijken op de website van Tesa.

Stap 1. Voorbereiding van het oppervlak

Vet, vuil en gruis verhinderen de vorming van een goede, sterke hechting. Maak ruwe oppervlakken zoals metselwerk eerst goed schoon met een borstel.
Stap 1

Stap 2. Het plaatsen van de schroeven

Verwijder de beschermfolie van het klevende oppervlak van de schroeven. Bevestig de schroeven op een gladde en vlakke plek in het gewenste oppervlak. Je moet niet te hard drukken. Gewoon zachtjes de schroeven tegen het oppervlak drukken zodat ze op hun plaats blijven.
Stap 2

Stap 3. Open de tube

Gebruik de punt van de rode sleutel om het mondstuk van de tube door te prikken en schuif dan de andere kant van de tube door de sleutel zoals is aangegeven.
Stap 3

Stap 4. Breng de lijm aan

Stop het mondstuk in de grootste van de twee gaten in elke schroef en draai de sleutel om, om de kleefstof in de holte te drukken totdat de lijm uit het kleinste gat loopt. Je hoeft niet op de schroef te drukken. Gewoon twaalf uur wachten.
Stap 4

Stap 5. Het ophangen van het voorwerp

Nu heb je een goede, stevige bevestiging (of twee, als je twee schroeven gebruikt) die ideaal is voor een plank waarop je allerlei spullen bewaart. Klevende Schroeven kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt, variërend van kleine tuinslanghouders tot kruidenrekjes. Elke schroef houdt tot maximaal 10 kg.
Stap 5

Stap 6. Verwijderen van de klevende schroeven

De technologie zorgt voor stevigheid waar het nodig is maar niet wat demontage betreft. Dit wil zeggen dat bijna niets eenvoudiger is dan het verwijderen van een van deze Klevende Schroeven. Neem gewoon een verstelbare moersleutel en draai zachtjes de schroeven van de muur!
Stap 6

Hieronder staat een informatie video waarin het nogmaals uitgelegd wordt: