Hoe kun je optimaal gebruik maken van ongebruikte kantoorruimte?

Cost efficiency campagne

Beschik je over kantoorruimte die momenteel niet gebruikt wordt? Of ervaar je een tekort aan samenwerkingsruimtes door een groeiend aantal medewerkers op kantoor? Dan ben je zeker niet de enige! Veel bedrijven worstelen vandaag de dag met het efficiënt benutten van hun kantoorruimte. Uit onderzoek blijkt dat 25% van het totale kantooroppervlakte op enig moment onbezet blijft. Het ongebruikt laten van deze ruimtes kan echter kostbaarder zijn dan je denkt.

Het goede nieuws is dat Legamaster verschillende hulpmiddelen biedt om het maximale uit kantoorruimtes te halen. Deze tools zijn multifunctioneel, mobiel en flexibel, waardoor je de hulpmiddelen overal kunt gebruiken.

Door te investeren in flexibele en multifunctionele oplossingen kun je tot wel 30% besparen op het budget voor vergaderruimtes. Hieronder leggen we uit welke hulpmiddelen kunnen worden gebruikt om jouw kantoorruimte te optimaliseren.

Magic charts

Door middel van de Magic-Chart wordt samenwerking eenvoudiger, interactiever en efficiënter. Magic-Charts zijn kant-en-klare, statische schrijfvellen. Magic-Chart biedt direct een schrijfoppervlak, zelfs wanneer er geen whiteboard of flipover beschikbaar is, omdat de elektrostatische folie aan praktisch ieder oppervlak blijft plakken (hout, beton, glas en behang). Geen plakmiddel nodig en Magic-Chart laat geen sporen achter. Het is de perfecte tool voor spontane vergaderingen, presentaties en brainstormsessies onderweg.