In één minuut het btw-tarief van uw Casio SE-S100 kassa veranderen

Enige tijd geleden werd officieel bekend gemaakt dat vanaf 1 januari 2019 het lage BTW-tarief wijzigt. Nu is dan toch écht de tijd dat u moet weten welke handelingen u hiervoor moet ondernemen. Het lage btw-tarief krijgt een verhoging van zes naar negen procent, als ondernemer moet u hierdoor uw btw-tarief in de kassa aanpassen. Maar hoe programmeert u uw Casio SE-S100 kassa van 6 naar 9 procent BTW?

De verhoring van het lage btw-tarief van 6 naar 9 procent heeft onder andere invloed op: de prijzen van goederen en diensten met een laag btw tarief, uw administratie, de facturatie en de btw-aangifte bij de jaarovergang. Wanneer u als retailer werkt met een kassa, moet u dus het btw-tarief veranderen in uw casio kassa. Maar hoe kan u dit doen? Simpel. Wij hebben het alvast voor u uitgezocht, waardoor u het btw-tarief direct op 1 januari 2019 kan wijzigen! Het veranderen van het btw-tarief op de Casio SE-S100 doet u al binnen 6 stappen.

Stappenplan Casio SE-S100 btw tarief veranderen

Stap 1. Draai de sleutel naar [PGM]
Stap 2. Druk op de toets [3] en vervolgens op [SUBTOTAL]
Stap 3. Druk op [1] en vervolgens op [TAX PGM]
Stap 4. Druk op toets [9] en daarna op [CA/AMT]
Stap 5. Toets hierna in [5] [0] [0] [3] en druk op [CA/AMT]
Stap 6. Druk de knop [SUBTOTAL]

U staat nu weer in het begin scherm. U ziet nu het gewijzigde btw-tarief op de bon verschijnen. Zo, nu bent u weer helemaal klaar voor het volgende jaar!

Visueel stappenplan

Stappenplan BTW Tarief van 6 naar 9 procent Casio SE S100