In één minuut het BTW-tarief van de Casio SE-G1 wijzigen

Op 18 september 2018 is definitief bekend geworden dat vanaf 1 januari 2019 het lage BTW-tarief wijzigt. Dit BTW-tarief wordt verhoogd van 6 procent naar 9 procent. Voor u als ondernemer moet u een aantal maatregelen nemen. Hoe programmeert u uw Casio SE-G1 kassa van 6 naar 9 procent BTW?

Het verhogen van de BTW op het lage tarief heeft impact op de prijzen van goederen en diensten, uw administratie en de facturatie en BTW-aangifte bij de jaarovergang. Wanneer u als retailer werkt met een kassa, moet u dus het BTW-tarief aanpassen in uw kassa. Maar hoe doet u dit? Wij hebben het alvast voor u uitgezocht, waardoor u het direct op 1 januari 2019 kan instellen!Stappenplan BTW-tarief programmeren Casio SE-G1

Stap 1. Draai de sleutel naar programmer mode [PGM]
Stap 2. Druk op de knop [TAX PGM]
Stap 3. Druk op de grijze knop [9], om aan te geven dat u 9% BTW selecteert.
Stap 3. Druk de desbetreffende witte toets in waar u het BTW-tarief wilt programmeren.
Bij de kassa’s geprogrammeerd door Office-Deals staat het 6% BTW-tarief op de witte knop [2]. Deze moet u dus wijzigen naar het 9% BTW-tarief.
Stap 4. Druk de toets [SUB TOTAL] in om de wijziging te bevestigen.

U ziet nu het gewijzigde BTW-tarief op de bon verschijnen. Zo, u bent klaar voor het nieuwe jaar!

Komt u hier niet aan uit? U kunt uw kassa ook samen met Office-Deals.nl laten programmeren. Neem hiervoor contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden en de kosten.