Alles wat je moet weten over de LoopMeeting room panels

De Loop Meeting panel

In de afgelopen jaren is thuiswerken steeds meer de norm geworden. We werken niet langer fulltime op kantoor, maar kiezen voor een hybride model waarbij we een thuiskantoor moeten creëren. Om samen te werken of voor vergaderingen gaan medewerkers vaak nog naar kantoor. Wij hebben een product die ervoor zorgt dat deze tijd op kantoor efficiënt kan worden besteed.

Waarom gebruik maken van de LoopMeeting?

Door middel van de LoopMeeting room panel kun je de bezetting van vergaderzalen beter op elkaar afstemmen. Zo kun je van te voren alle vergaderingen inplannen in een ruimte zodat je nooit verrassingen komt te staan. Door middel van de LoopMeeting kun je de tijd die je doorbrengt op kantoor efficiënt indelen. Via de LoopMeeting kun je gebruiken maken van Office 365 en Google agenda, zodat je vanaf je werkplaats eenvoudig een vergaderruimte kunt reserveren.

Wat is het doel van de LoopMeeting?

Via de LoopMeeting room panels kun je eenvoudig vanaf je werkplek of direct via het paneel een vergaderruimte reserveren. De beschikbaarheid van de ruimtes is aangegeven via een kleurindicatie.

  • *Rood houdt in dat de vergaderruimte niet beschikbaar is.
  • *Groen houdt in dat de vergaderruimte beschikbaar is.
  • *Geel houdt in dat de vergaderruimte binnen 10 minuten beschikbaar zal zijn.

Op de LoopMeeting kun je via ‘Multi Room’ een overzicht zien van alle ruimtes, hierdoor kun je andere ruimtes die wel beschikbaar zijn reserveren. Daarnaast kun je eenvoudig de ruimte weer beschikbaar maken wanneer een vergadering voortijdig eindigt of een reservering verlengen zolang de ruimte beschikbaar is.

LoopMeeting kleurenindicatie

Voordelen van de LoopMeeting

Je kunt aan het begin van de vergadering een tijdslimiet instellen. Door dit in te stellen zorg je ervoor dat je collega’s na de vergadering direct gebruik kunnen maken van de ruimte, hierdoor voorkom je verspilling van de ruimte. Daarnaast kun je via het panel problemen , bijvoorbeeld met de apparatuur, binnen de ruimte rapporteren. Met behulp van de clean room notificatie kun je ervoor zorgen dat de vergaderzalen worden schoongemaakt indien nodig, hierdoor kun je zakenpartner ontvangen in een schone vergaderruimte. Je kunt zelfs services zoals catering selecteren bij het reserveren van een ruimte. Ook is de LoopMeeting voorzien van sensoren voor het vermelden van de luchtkwaliteit zoals, CO2. temperatuur, vochtigheid etc.

Montage van de LoopMeeting

De LoopMeeting room panels kunnen door middel van een Vesa standaard bevestiging of met 3M dubbelzijdig tape voor montage op glas, eenvoudig worden gemonteerd op elke muur.