Whiteboarden van Legamaster

Whiteboarden zijn niet meer weg te denken uit onze hedendaagse werkomgeving. Op kantoor, in de klas, in de werkplaats maar ook thuis gebruiken we het whiteboard voor het maken van aantekeningen, het delen van informatie en visualiseren van onze ideeën.

Welke kwaliteit moet ik kiezen?

Whiteboarden zijn er in diverse afmetingen maar ook in diverse kwaliteiten met ieder hun specifieke eigenschappen. Bij Legamaster onderscheiden we drie verschillende oppervlaktes;
- Melamine. Dit oppervlak is enkel geschikt voor regelmatig gebruik. Het is gematigd kras bestendig. Whiteboarden van melamine zijn niet magneethoudend. De garantie op whiteboarden van melamine is 2 jaar.
- Gelakt staal. Dit oppervlak kan gedurende een lange tijd regelmatig gebruikt worden. Het staal heeft een speciale coating waardoor het goed droog uitwisbaar is. Tevens is dit materiaal magneet houdend. De garantie op gelakt stalen whiteboarden is 5 of 10 jaar, afhankelijk van het type whiteboard.
- Geëmailleerd staal. Dit oppervlak is uitstekend geschikt voor langdurig intensief gebruik. Bij gebruik van Legamaster accessoires wordt 25 jaar garantie gegeven op de beschrijfbaarheid en uitwisbaarheid. Zelfs na lange tijd is inkt goed uit te vegen. Door het harde oppervlak kan zelfs permanent marker nog van het bord verwijderd worden. Tevens is dit oppervlak zuurbestendig en bestand tegen reiniging met de meest agressieve middelen. Uiteraard is dit bord magneet houdend. De emaille borden van Legamaster hebben het e3 Cradle-to-Cradle certificaat.

Whiteboard schema van Legamaster

Afmetingen

Legamaster whiteboarden zijn er in een groot scala standaard afmetingen. Van 30x40 cm tot 120x180 cm. Bij thuisgebruik kiest men hoofdzakelijk voor een whiteboard met kleine afmetingen en op kantoor kiest men veelal voor een groter formaat whiteboard. Het meest verkochte formaat is 90x120 cm. Buiten de standaardafmetingen van Legamaster is het uiteraard mogelijk een whiteboard op maat te maken zodat deze perfect in uw ruimte past.

Gebruik van accessoires

Legamaster biedt naast de whiteboarden ook een compleet assortiment accessoires aan. Van stift tot wisser en van magneet tot verdeeltape. Het is van cruciaal belang de juiste accessoires te gebruiken. De garantie die Legamaster afgeeft geldt enkel bij gebruik van Legamaster accessoires! Wilt u er zeker van zijn dat u alle noodzakelijke accessoires voor het whiteboard compleet heeft? Kijkt dan eens naar de diverse samengestelde kit’s. Bijvoorbeeld het whiteboard starterkit!

Starterkit Whiteboard Legamaster