Print een jaar lang gratis zwart-wit bij aankoop van een Oki printer

Krachtigere kleuren zorgen voor een professionelere afwerking, waarmee u uw business kunt laten groeien en nieuwe klanten kunt aantrekken. Voorheen zou u uw drukwerk hiervoor hebben moeten uitbesteden, maar nu kunt u dit in-house afdrukken voor slechts een fractie van de kosten. Met een LED-kleurenprinter van OKI kunt u facturen, brieven van klanten, contracten, visitekaartjes, flyers, posters en zelfs banners in de gewenste hoeveelheden in eigen beheer afdrukken en voldoen aan professionele normen.

Als extra bonus krijgt u van 7 januari 2019 tot 31 maart 2019 een jaar lang gratis afdrukken in zwart-wit* bij onderstaande LED-kleurenprinters van OKI, en zelfs na dat eerste jaar kost afdrukken in zwart-wit op een kleurenprinter van OKI niet meer dan op een standaard zwart-witprinter.

Zo claimt u uw gratis printen

Schaf een van onderstaande kleurenprinters of multifunctionele printers en een set CMYK-toners aan en claim de aanschafprijs van de zwarte toner(s) terug. Gratis toner(s) en bannerpapier gaan naar schatting een jaar mee, gebaseerd op typische maandelijkse afdrukvolumes.

U kunt hier uw geld claimen.

Note:
*U dient de zwarte toner(s) en bannerpapier van OKI aan te kopen binnen 30 dagen na factuurdatum van de printer.
*De kosten van de zwarte toner(s) en het bannerpapier moeten worden geclaimd door het indienen van een online claimformulier. Gratis toner(s) en bannerpapier gaan naar schatting een jaar mee, gebaseerd op typische maandelijkse afdrukvolumes. Aanbieding geldig op geselecteerde kleurenmodellen die zijn aangekocht tussen 7 januari 2019 en 31 maart 2019. Zolang de voorraad strekt. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.