Geldtelmachine

Een telmachine is een handig hulpmiddel voor elk bedrijf in de retail. Is geld tellen voor u ook een tijdrovende klus die aan het eind van de dag of avond volbracht moet worden? Dan kan een telmachine een grote uitkomst bieden! U schaft zo’n machine eenmalig aan, waarna u iedere dag profiteert van de tijdbesparing die de telmachine u op zal leveren.

Nauwkeurigheid is van belang bij geld tellen en het opmaken van de kassa. Ook deze zekerheid kan een telmachine bieden. Daarnaast werkt een telapparaat snel, zodat u dit rotklusje snel kunt afhandelen en het geld veilig op kunt bergen.

Telmachine voor munten of voor biljetten

Er zijn verschillende soorten telmachines; de één is uitgebreider in zijn functies dan de ander. Wanneer u telapparatuur wilt aanschaffen is het eerst van belang om na te gaan of u de machine slechts bankbiljetten wilt laten tellen of ook munten. Office Deals.nl heeft verschillende geldtelmachines in haar assortiment. Wilt u slechts gebruik maken van de optie bankbiljetten tellen? De Biljetmachine Safescan 2210 heeft UV-detectie en telt wel 1000 bankbiljetten per minuut! Daarnaast kunt u ook kiezen voor een munttelmachine. De Munttelmachine Safescan 1200 telt en sorteert de munten voor u in slechts enkele seconden! U kunt ook kiezen voor een geldmachine met een combinatie van beide opties.

Telmachines met extra functies

Office Deals.nl heeft voor u uitstekende geldtelmachines, die meer doen dan alleen bankbiljetten tellen. De Geldtelmachine Safescan 2665 telt uw bankbiljetten maar biedt u aan het einde ook een gedetailleerd rapport met een opsplitsing van de resultaten. Deze telmachine van Office Deals.nl is uitgerust met een 6-voudige valsgelddetectie die de tests van de ECB 100% doorstonden. Wachten behoort tot het verleden met de Geldtelmachine Safescan 2665. Deze professionele biljettelmachine telt uw bankbiljetten snel en nauwkeurig met snelheid van 1.500 biljetten per minuut. Perfect voor zakelijk of particulier gebruik: eenvoudig, nauwkeurig en snel. Ontdek nu zelf de voordelen van een telmachine en bestel direct bij Office Deals.nl!