Opbergbakken

Move Schaal Rechthoekig 1,4 ltr 1x90 stuks, Koziol

Vraag over dit product
|

Artikelnummer: 10291631

Beschrijving
Het is tegenwoordig onmisbaar geworden om eten mee te nemen, maar bij transportcontainers zijn compromisloos duurzame concepten nodig. De MOVE-serie biedt talloze mogelijkheden voor eigentijdse catering en staat voor intelligent design, hoge kwaliteit en economisch gebruik van vorm en materiaal. Meer heb je niet nodig voor het vers houden, serveren en genieten. De producten zijn gemaakt van koziol ORGANIC BIO-CIRCULAR materiaal (ISCC Plus), dat probleemloos 100% recyclebaar is. Het bio circulaire thermoplastic wordt gemaakt van een combinatie van gerecycled zonnebloem olie en koolraapolie. Allemaal gebruikt in de industrie en gastronomie, zoals gebruikt frituurvet (zonnebloem olie). Deze gerecyclede (hergebruikte) olies worden gecombineerd met FSC hout uit Europese bossen (rest hout snippers uit de papierindustrie). Door de toevoeging van hout krijg je een hogere isolatiewaarde en een natuurlijke look&feel. De thermoplastics zorgen voor een laag gewicht, elasticiteit en kleurbaarheid (alle kleuren zijn te maken, eveneens te bedrukken. Vraag naar de mogelijkheden).
Deze producten zijn volledig voedselveilig, vrij van BPA, vaatwasmachinebestendig tot 100°C en bijzonder hygiënisch in gebruik. Ze worden ook 100% klimaatneutraal geproduceerd in Duitsland. Alle onderdelen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in statiegeldsystemen en vervangen gedurende hun levensduur honderden eenmalige verpakkingen. Alle serviesstukken zijn gemakkelijk schoon te maken, hebben een minimale stapelhoogte en kunnen perfect met elkaar worden gecombineerd.

 Reviews


Nog geen reviews gevonden. Wees de eerste die een review schrijft!

Vraag & Antwoord


Stel een vraag

Wees de eerste die een vraag stelt!

Contact opnemen

 • Bel ons.
 • Bel ons.
  078 - 202 00 00

  Vanwege extreme drukte, kan de wachttijd wat langer zijn als u van ons gewend bent.

  Snel antwoord op uw vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op. Geen wachtrijen, geen keuzemenu maar directe telefonische ondersteuning.

  Wij zijn geopend op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur.

  Stuur ons een app

  Even een snelle vraag? Een foto doorsturen? Dat kan tegewoordig gemakkelijk via WhatsApp

  Chatten