Bij aankoop van een Nobo Move&Meet Basissysteem gratis een een Leitz TruSens Z-2000

  • Deze promotie is geldig tot  31/12/2023

Bij aankoop van een Nobo Move&Meet Basissysteem of een Move&Meet Volledig systeem ontvang je nu een Leitz TruSens Z-2000 GRATIS.

Move&Meet mobiel whiteboard systemen

De Move & Meet mobiel whiteboards zijn samenwerkingssystemen die ultieme flexibiliteit bieden in elke werkomgeving en zijn eenvoudig te configureren naar jouw wensen. Door het moderne en innovatieve design met afgeronde hoeken en een anti-slip frame, zullen de borden een aanvulling zijn voor elke omgeving. En bij de aanschaf van een van deze Move&Meet mobiele whiteboard systemen ontvang je de Leitz TruSens luchtreiniger. Lees hieronder meer over de de Leitz TruSens™ Z-2000 Luchtreiniger met SensorPod™.

Leitz TruSens Z-2000

De Leitz TruSens™ Z-2000 Luchtreiniger met SensorPod™ is ontworpen voor middelgrote kamers tot 35 m2 en wordt geleverd met sensortechnologie op afstand en twee luchtstromen. Met 360 graden filtratie verzamelt de luchtreiniger verontreinigende stoffen en neutraliseert geuren door zich automatisch aan te passen aan veranderende luchtkwaliteitsomstandigheden in een kamer. De UV-C lamp doodt bacteriën en microben, die in het filter gevangen zitten. Ervaar een nieuw soort luchtreiniger die wetenschap, stijl en technologie combineert.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar de site van Nobo Europe door hier te klikken.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in op het formulier
  3. Upload jouw aankoopbewijs
  4. Hierna ontvang je het cadeau thuis

Let op:Deze actie loopt tot 31 december 2023. Voor meer informatie over de actie kun je op de site van Nobo Europe de wedstrijdvoorwaarden bekijken.