Educatief en creatief slijm maken!

  • Deze promotie is geldig tot: 31/05/2020

Zelf slijm maken is de afgelopen jaren een populair speelgoed. Veel kinderen vinden het leuk om te doen én het kan ook nog eens educatief zijn. Het slijm is niet alleen populair om mee te spelen, maar ook vanwege het geluid dat het maakt wanneer je het kneedt. Maar hoe maak je precies slijm? En wat is de meest veilige manier om dit te doen?

Slijm maken is natuurlijk fantastisch, maar het moet wel veilig zijn. Elmer's maakt het maken van slijm leuk én veilig tegelijkertijd. Met het starterpakket van Elmer's haal jij in één keer alle ingrediënten in huis om veilig te starten met slijm maken. Het starterpakket bestaat uit 4 glitter potjes, Elmer's Magical liquid én Elmer's Clear School Glue. De Elmer's Magical liquid vervangt het gebruik van lenzenvloeistof bij het maken van slijm.

Educatief slijm maken?

Wist je dat slijm maken ook geschikt kan zijn voor op school? Met de kleuren rood, geel en blauw kan je kinderen leren om het complete kleurenwiel te mengen. Op een leuke manier leer je kinderen nu creatief bezig zijn! Elmer's heeft een hele reeks aan leuke, leerzame en creatieve schoollessen. Deze kan je vinden op de website van Elmer's.