Gratis HSM waterfles bij de aanschaf van een HSM B26 machine

  • Deze promotie is geldig tot: 31/05/2022

Wanneer je met persoonsgegevens werkt is het ook essentieel om deze na gebruik te vernietigen. Documenten afvoeren via het oud papier kan datadiefstal tot gevolg hebben, daarom is het veiliger om gebruik te maken van een papierversnipperaar. Je ontvangt nu bij de aanschaf van een HSM B26 papierversnipperaar een gratis HSM waterfles.

Wanneer je kiest voor een HSM Securio B26 datavernietiger ontvang je de hele maand mei gratis een HSM waterfles. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je meer informatie toegestuurd rondom deze actie. Wij beschikken in ons assortiment over verschillende modellen van de B26 datavernietigers. Onderaan deze pagina kun je de artikelen zien die meedoen aan deze actie.

Veilig data vernietigen

Bij het verwerken van persoonsgegevens - thuis of op kantoor - is een papiervernietiger een absolute noodzaak. Omdat bestanden met vertrouwelijke informatie zoals rekeningnummers, handtekeningen en andere persoonsgegevens alleen voorgoed vernietigd kunnen worden met behulp van een datavernietiger. Door middel van een papiervernietiger kunnen versnipperde bestanden niet worden hersteld. De basisregel geldt: Zodra uw naam in een document staat, moet het na gebruik vernietigd worden in een datavernietiger. Het is zeker niet veilig genoeg om bestanden alleen via oud papier af te voeren, dit kan namelijk leiden tot datadiefstal en aanzienlijke schade opleveren.

De B26 datavernietigers van HSM

De B26 datavernietigers van HSM zijn vooral geschikt voor papiervernietiging bij jouw werkplek of voor kleine groepen. Het merk HSM garandeert veiligheid en duurzaamheid. De papiervernietiger is voor zijn duurzaamheid en geringe stroomverbruik bestempeld met het milieukeurmerk de blauwe engel. Door de geruisarme werking zijn de datavernietiger ideaal bij jouw (thuis)werkplek. Een ander voordeel is dat de inductie geharde snijwalsen met levenslange garantie ongevoelig zijn voor paperclips en nietjes. Als er per ongeluk een nietje in jouw documenten blijkt te zitten is dat voor deze datavernietiger geen enkel probleem. Daarnaast ontvang je bij de aanschaf van een HSM B26 datavernietiger 3 jaar garantie.

Verschillende modellen

Wij bieden in ons assortiment tien verschillende modellen van de B26 papiervernietiger aan. Vier van deze modellen zijn voorzien van optionele externe automatische oliër. Dit zorgt ervoor dat de onderhoudsvriendelijke papiervernietiger beschikt over een constante hoge snijcapaciteit. Een ander voordeel is dat alle modellen eenvoudig en gemakkelijk op wieltjes verrijdbaar zijn.