Maak kennis met de Safescan munttelmachine 1550

Ken jij de Safescan muntenteller 1550 al? Maak kennis! Deze geldtelmachine van Safescan is een must voor jou als ondernemer in de amusemententenbranche, supermarktketen of een financiële instelling, waarom? Omdat hij enorm veel tijd uit handen van je neemt. Hij telt namelijk jouw munten of andere ronde tokens een stuk sneller dan wat je zelf kunt, hierdoor houd jij enorm veel tijd over voor andere dingen. Ben je benieuwd wat deze machine allemaal kan en waarom je deze muntteller echt moet hebben? Wij vertellen je er alles over op deze informatiepagina.

1. Vliegensvlug munten tellen voor intensief gebruik
Met de ruime hopper voor maar liefst 5000 munten en een telsnelheid van 2300 per minuut is de Safescan muntenteller 1550 een echte krachtpatser. Deze machine is dus ideaal wanneer je vaak een groot aantal munten te tellen hebt. Met de optel knop op de machine kun je al de individueel getelde baches bij elkaar optellen en hoef je dit niet zelf bij te houden.

2. Geschikt voor alle munten of ronde tokens/fiches
Zoals hierboven al stond, de Safescan 1550 telt moeiteloos elk type munt. Dit is mogelijk doordat je met de twee instelknoppen zelf de diameter en dikte in kunt stellen van de soorten munten. Daarom is het dus ook mogelijk ronde fiches en consumptiemunten te tellen.

Bestel direct

3. Mogelijk om gemengde munten of tokens te tellen
Ook is het mogelijk om ongesorteerde munten op een succesvolle wijze te tellen. Hoe werkt dit precies? Je dient altijd te starten met de munt die de grootste diameter heeft. Alle munten die kleiner zijn worden dan gesorteerd naar het uitwerpbakje voor munten. Hierna kun je verder gaan met de munt die daarna de grootste is en zo voort.

4. Met de batch functie bespaar je een hoop tijd
De munten telmachine 1550 is een echte winnaar als het gaat op efficiënt tellen. Daarom is het ook mogelijk om meerdere batches bij elkaar op te tellen. Met de batch knop, geef je je gewenste aantal batchgrootte aan (bijvoorbeeld 500 tokens of 200 euro aan muntstukken van 1 euro). De Safescan 1550 zal dan beginnen met tellen en pauzeert telkens wanneer een batch gereed zal zijn.

5. Automatisch afwijkende munten detecteren
Verder filtert de Safescan 1550 afwijkende munten automatisch. Dit zorgt ervoor dat alleen de juiste munten geteld zullen worden, en zo is er ook geen controle hiervan achteraf nodig, weer een hoop tijd die je bespaard!

Bestel direct

Heb jij verdere vragen of opmerkingen over deze muntenteller van Safescan? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, zij helpen jou graag elke werkdag van 8:30 tot 17:00 met het beantwoorden van al jou vragen!