Nu 10% korting op geselecteerde Vepa Bins asbakken en buitenafvalbakken

  • Deze promotie is geldig tot: 11/07/2021

De heerlijke zomerse dagen zijn ook eindelijk in Nederland begonnen! Hier willen we natuurlijk allemaal zoveel mogelijk van kunnen genieten. Daarom grijpen we ieder moment aan om een paar zonnestralen mee te kunnen pakken, ook op kantoor. Maar hoe zorg je ervoor dat het terras netjes en schoon blijft? Dit kan gemakkelijk met de asbakken en buitenafvalbakken van Vepa Bins!

Met behulp van de asbakken kan iedereen zijn/haar sigaret gemakkelijk doven en weggooien zonder dat er restjes op het terras rond blijven zwerven. Ook beschikken deze over een metalen binnenemmer die gemakkelijk te legen is door middel van het slot aan de voorzijde. Naast de normale asbakken zijn ook de wandasbakken van Vepa Bins ideaal voor op het terras. Deze zijn namelijk gemakkelijk op de muur te monteren en nemen niet al te veel ruimte in beslag.

Ook de buitenafvalbakken van Vepa Bins zijn erg handig voor op het terras. Iedereen kan zijn/haar afval hier in gooien, zodat er geen restjes of papiertjes buiten blijven liggen. Zo kan jij samen met je collega's genieten van het heerlijke weer buiten, terwijl jullie op een opgeruimd terras zitten!

Wacht dus niet langer met bestellen en profiteer nu tijdelijk van 10% korting op de asbakken en buitenafvalbakken van Vepa Bins!