Updates voor de Safescan apparaten

  • Deze promotie is geldig tot  15/06/2019

Zoals je misschien wel weet, of helemaal niet, is de Europese Centrale Bank continu bezig met het verbeteren van haar bankbiljetten om vals geld te bestrijden. Op 28 mei verschijnen de nieuwe €100 en €200 biljetten. Dit is de laatste versie van de nieuwe biljetten. Het €500 biljet wordt niet opnieuw uitgegeven en zal gedurende de tijd uit de roulatie worden gehaald.

Safescan zorgt er altijd voor dat haar apparaten compatibel zijn met de nieuwe eurobiljetten. Dit betekent dus dat alle Safescan apparaten, waaronder valsgelddetectoren en geldtelmachines, een update krijgen.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw valsgelddetector óf geldtelmachine niet overweg kan met de nieuwe eurobiljetten!

nieuwe 100 en 200 euro biljetten

Update je Safescan apparaat

Het is ten alle tijden belangrijk om je Safescan 155-S te updaten. Bij deze update wordt de nieuwe valuta toegevoegd aan het apparaat, waardoor de valsgelddetectie 100% nauwkeurig blijft. Bij een geldtelmachine, zoals de 2665-S of de 2685-S neemt zorgt deze update ook voor de nauwkeurigheid van het tellen.

De meest eenvoudige update doet u via onze Micro SD update voor de Safescan apparaten. Deze kant-en-klare update bestel je binnen een paar kliks. Op deze update betaal je geen verzendkosten .

Tip: Reinig het apparaat

Het schoonmaken van de Safescan 155-S is ten alle tijden belangrijk, maar zeker voor het uitvoeren van een update. Safescan raadt aan om alle sensoren schoon te maken voordat je de update uitvoert. Dit kan je al eenvoudig doen met de Safescan Cleaning Cards, welke bij ons los verkrijgbaar zijn óf in combinatie met de MicroSD kaart update.

Safescan producten van Office Deals

De Safescan producten van Office Deals bestelt vanaf week 7 2019 zijn voorzien van de laatste update. U kunt dit checken door te kijken naar de software-versie. Voor de 155-S is dit S31, voor de 2665-S S52 en de 2865-S is dit S54.