Vier de Dag van de Aarde met HSM!

  • Deze promotie is geldig tot: 22/05/2021

22 april is het de Dag van Aarde! De dag heeft als doelstelling de bewustwording van ons consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde. Heb jij hier wel eens over nagedacht?

De producten van HSM dragen bij tot een verantwoordelijke omgang met de natuurlijke hulpbronnen, neem als voorbeeld de HSM datavernietigers.

De HSM datavernietigers hebben elektriciteit nodig, maar alleen tijdens het vernietigen van de documenten. Wanneer ze niet worden gebruikt, worden de apparaten automatisch in de stand-by modus gezet of zelfs volledig uitgeschakeld, waardoor ze slechts 0,1 Watt of helemaal geen elektriciteit verbruiken. Hiervoor wordt een groot deel van de HSM datavernietigers SECURIO onderscheiden met het blue angel label.

#het blue angel keurmerk


Het Blue Angel-milieukeurmerk voor datavernietigers wordt toegekend aan apparaten met een laag stroomverbruik, een langlevend ontwerp en het vermijden van milieubelastende materialen. Het is dus zeker goed, om er speciaal vandaag goed op te gaan letten!

Denk jij al na met je bedrijf over het milieu en klimaatverandering? Start direct met een betere keuze voor papiervernietigers op je kantoor met het Blue Angel-keurmerk!