R-Go Tools monitorarmen

Maak jij al gebruik van een monitorarm op je (thuis) werkplek? Een Monitorarm zorgt voor een juiste werkhouding doordat je zo je scherm gemakkelijk kunt verstellen op goede afstand en hoogte. Er is een grote kans dat er lichamelijke klachten optreden na een verkeerde houding achter je computer. Als je je monitors niet kunnen aanpassen, pas je je vast aan met je houding aan de positie van je scherm, en wanneer je vaak achter je computer werkt kan dit leiden tot lichamelijke klachten aan je ogen, nek en rug.

Met een monitorarm voorkom je deze aspecten gemakkelijk. Met de Zepher monitorarm van R-Go Tools kun je je beeldscherm(en) op ooghoogte zetten en naar wens kantelen en draaien. Deze monitorarm is geheel ergonomisch en is geschikt voor ieder (thuis)kantoor.

Speciaal voor jou hebben we de voordelen van de Zepher monitorarmen van R-Go Tools op een rijtje gezet:

  • 100 procent circulair ontworpen
  • Geïntegreerd kabelmanagement, zo zie je niks van de kabels die de monitor bij zich draagt.
  • De monitorarm is eenvoudig door één persoon te installeren, er is geen gereedschap nodig tijdens de installatie.
  • De Zepher monitorarm kan van bovenaf het werkblad worden bevestigd, zodat je zelfs tijdens de installatie in een rechte houding kunt werken!
  • De machine heeft verschillende gepatenteerde SMART functies, zoals een rotatiestop voor elk bewegend onderdeel van de arm. Hiermee voorkom je dat de monitorarm tegen een muur stoot.


Schaf hier gemakkelijk en snel jouw Zepher monitorarm van R-Go Tools aan! Je hebt de keuze aan een monitorarm voor enkel scherm of voor dubbel scherm.