Space-up whiteboarden van Legamaster

Durf jij groot te denken? Ideeën hebben vaak ruimte nodig om tot een resultaat te leiden. Maar waar schrijft u al die ideeën op? Daar heeft Legamaster met haar Space-up artikelen de oplossing voor. Hiermee creëert u op ieder locatie een onbeperkt groot schrijfoppervlakte.

De Space-up artikelen van Legamaster bestaan uit drie hoofdlijnen: de wall-up; de board-up en de wrap-up. Al deze artikelen zijn geschikt voor een specifieke toepassing en worden hieronder apart behandeld. Voor iedere locatie en voor ieder idee is er een geschikte oplossing!

Wall-up whiteboards

Met de wall-up whiteboard schrijft u al uw ideeën op de muur. Niet letterlijk natuurlijk! De wall-up producten creëren een muur van whiteboard panelen, waarmee u iedere muur kan omtoveren tot een kwalitatief whiteboard.

De wall-up whiteboards worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en voldoet aan hoge standaarden. Deze producten: creëren een groot en magnetisch schrijfoppervlakte; kunnen met elkaar gecombineerd worden om een grote oppervlakte te creëren; zijn geschikt voor intensief gebruik en kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. De wall-up producten zijn er in drie uitvoeringen.