Waarom een kassa laten programmeren door Office-Deals?

U wilt een kassa gaan aanschaffen. Goed bezig, want een kassasysteem is gewoonweg onmisbaar binnen een onderneming. Ondanks dat de meeste betalingen tegenwoordig met de pin worden gedaan, is de traditionele kassalade nog niet weg te denken uit de retail. U doet er dus verstandig aan om een kassa aan te schaffen!

Wanneer u een kassa wilt kopen, zit u goed bij Office-Deals. Het verkopen en programmeren van kassa’s is één van onze specialiteiten. Als u twijfelt over welke kassa geschikt is voor uw onderneming kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Onze kassa experts kunnen u adviseren over de aanschaf van de juiste kassa!

Kan ik mijn kassa geïnstalleerd laten afleveren?

Ja, dat is zeker mogelijk! Wanneer u een kassa koopt bij Office-Deals krijgt u altijd de optie om de kassa voor u te laten programmeren. U betaalt hier een kleine vergoeding voor, waardoor u de kassa naar wens geleverd krijgt. Dit kan al vanaf €25,00, Zo hoeft u niet eerst nog eens uren te programmeren voordat u aan de slag kunt!

Veel ondernemers vinden het programmeren en installeren van een kassa maar een saaie bezigheid. U bent immers geen ondernemer geworden om een dag bezig te zijn met het programmeren van een kassa. Kunt u nagaan wanneer het niet eens lukt. Frustrerend toch? U kunt zich veel beter bezighouden met uw core-business, dat levert u uiteindelijk geld op en is hopelijk werk dat u wél leuk vindt.

Wij kunnen uw kassa volledig naar wens programmeren. Deze optie kunt u selecteren door het selectievakje boven de bestelknop aan te vinken. Mocht u dit vergeten zijn? Geen enkel probleem. Neem contact op met onze klantenservice en wij kijken hoe wij dit alsnog kunnen regelen! Wat er precies geprogrammeerd wordt verschilt per kassa, u kunt dit simpelweg zien door op het ‘groene i’tje’ te klikken. Zoals op onderstaande afbeelding is afgebeeld.

Banner

Wat programmeren wij standaard voor u?
* Wij programmeren bovenaan de bon uw bedrijfsnaam. Hier is ruimte voor vier tot vijf regels, waardoor wij ook uw adres of telefoonnummer kunnen programmeren
* Wij stellen de verschillende BTW-tarieven in
* Wij zorgen dat de BTW inclusief het BTW-bedrag op de bon vermeld wordt
* Wij stellen in of uw calculatie uitgaat van in- of exclusief BTW
* Wij leveren twee AA-batterijen mee
Let op! Haal niet de batterijen uit de machine en tegelijkertijd de stekker uit het stopcontact. De batterijen zorgen er namelijk voor dat onze installatie bewaard blijft.

Bij de geavanceerdere kassa’s is het ook mogelijk om gebruikers van de kassa, de naam van omzetgroepen en de daarbij behorende BTW-tarieven te laten programmeren. Informeer naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u kiest voor installatie door Office-Deals sturen wij u een formulier. Aan de hand van dit formulier zullen wij uw kassa installeren. Houdt er rekening mee, dat als u kiest voor installatie door Office-Deals dat wij 2 à 3 extra werkdagen levertijd nodig hebben.