Wat is HP Instant Ink en hoe werkt het?

Altijd wanneer je inkt het hardste nodig hebt, is het op. Deze situatie herken je vast en zeker: je hebt net met veel moeite een document opgesteld, je drukt op print én… het document rolt er in vage kleuren en vol met strepen uit. Vervelend, je inkt is op! Snel even een nieuwe cartridge pakken… en deze is op. Uiteraard, precies wanneer je de inkt nodig hebt. HP heeft voor dit veelvoorkomende probleem een eenvoudige en goedkope totaaloplossing ontwikkeld: HP Instant Ink. Maar wat is HP Instant Ink?

Wat is HP Instant Ink?

HP Instant Ink is een maandelijks opzegbaar plan, waarmee je een vast aantal prints per maand kunt maken. De HP WiFi printer stuurt automatisch een seintje naar HP als de inkt op dreigt te raken, waarna HP nieuwe cartridges naar je opstuurt. Je ontvangt alleen de cartridge wanneer je inkt bijna op raakt, dus niet om een bepaalde tijd.

Hoe werkt HP Instant Ink?

HP Instant Ink is je persoonlijke assistent die je helpt om geld te besparen en te voorkomen dat jij zonder inkt zit. Dankzij HP Instant Ink weet HP precies wanneer jouw printer nieuwe cartridges nodig heeft. De nieuwe cartridges worden direct naar je opgestuurd zodat je al nieuwe inkt hebt ontvangen, voordat de oude inkt op is. Zo hoef jij nooit meer naar de winkel wanneer jouw cartridges op zijn. Oude cartridges kan je gemakkelijk terugsturen. HP recyclet deze cartridges gratis.

Drie stappen hoe Instant Ink werkt


Uit welke plannen kan je kiezen?

HP Instant Ink heeft vijf verschillende pakketten gebaseerd op het aantal pagina’s die je per maand print. Hierdoor kan je enorm besparen op de printkosten die je maakt. Een abonnement kan je op ieder moment upgraden of downgraden. Pagina’s die je niet gebruikt neem je automatisch mee naar de volgende maand. Als je niet zeker weet hoeveel je print, kun je met een van de abonnementen beginnen en dat op elk gewenste moment wijzigen op de pagina van je HP Instant Ink-account.

verschillende pakketten voor Instant ink

Bij HP Instant Ink betaal je per pagina die je print, het maakt dus niet meer uit of je een pagina in zwartwit of kleur print. Beide prints kosten evenveel, nooit meer printen in zwart-wit zodat je je kleuren-inktcartridges niet gebruikt dus. Nog een voordeel, de cartridges van HP Instant Ink bevatten meer inkt dan de XL-cartridges, waardoor je deze minder vaak hoeft te vervangen.

Meld mij direct aan

Waarom je moet kiezen voor HP Instant Ink?


  • Je zit nooit zonder inkt. HP Instant Ink bestelt automatisch voor jou de juiste cartridges.
  • Je bespaart tot maarliefst 70% op de kosten voor originele HP inkt.
  • Je plan is online makkelijk aan te passen of op te zeggen op ieder moment.
  • Gebruik je minder inkt dan nodig? Wat over is, neem je mee naar de volgende maand.
  • Recycle je oude cartridge gemakkelijk en kosteloos.


Dit is wat Instant Ink jou bespaart


Om te laten zien dat HP Instant Ink ook daadwerkelijk een kostenbesparende optie is hebben wij voor jou de prijzen van de abonnementen van Instant Ink en van een losse cartridge met elkaar vergeleken. Hier onder in de tabel zie je wat de kosten per pagina zijn van Instant Ink per pakket.

 

 

Pagina's per maand

Kosten per maand

Kosten per pagina

HP Print weinig

15 pagina's

€0,99

6 cent

HP Print Soms

50 pagina's

€2,99

6 cent

HP Print Regelmatig

100 pagina's

€4,99

5 cent

HP Print vaak

300 pagina's

€11,99

4 cent

HP Print zakelijk

700 pagina's

€24,99

3,6 cent


Hieronder hebben we de prijs per pagina met een HP Instant Ink abonnement vergeleken met de prijs per pagina wat het kost bij een losse cartridge. We hebben als voorbeeld de HP 302 cartridge gebruikt.

 

 

HP Instant Ink abonnement

HP 302
(losse cartridge)

Percentage hoeveel goedkoper

15 pagina's per maand*

6 cent

13 cent

53,85%

50 pagina's per maand*

6 cent

13 cent

53,85%

100 pagina's per maand*

5 cent

13 cent

61,53%

300 pagina's per maand*

4 cent

13 cent

69,23%

700 pagina's per maand*

3,6 cent

13 cent

72,07%

*Prijs per pagina

Wij vergeleken met prijzen van de cartridges in van HP Store van februari 2021.

Zoals je kunt zien in de tabel ben je met elk pakket/abonnement van Instant Ink goedkoper uit dan met het kopen van een losse cartridge van HP, of je nu veel te printen hebt of weinig. Bij meerdere prints per maand bespaar je zelfs 74% op de kosten! Met deze knop hier onder kun jij je gemakkelijk aanmelden voor een HP Instant Ink-abonnement.

Wat heb ik nodig om me aan te melden voor Instant Ink?

Voor het aanmelden bij Instant Ink heb je maar een aantal dingen nodig, als eerst een HP printer die geschikt is voor HP Instant Ink. Wat ook van belang is dat je printer hebt met een internetverbinding en een geldig e-mailadres. Voor de rest heb je alleen nog een geldige betaalmethode nodig voor de facturering. Je hebt de keuze uit Creditcard, automatische incasso en Paypal.

Meld mij direct aan