Redenen om een kartonperforator te kopen

Waarom zou je nieuw verpakkingsmateriaal kopen, terwijl er meestal genoeg afval karton binnen je bedrijf ligt? Met de karton opbolmachine van HSM wordt oud karton hoogwaardig verpakkings- en opvulmateriaal en dat allemaal economisch en duurzaam. Zo los je dus twee problemen in één keer op, je bent van je kartonafval af en je hebt opvulmateriaal van hoogwaardige kwaliteit!

Hoe werkt een kartonperforator?


Het gebruik van een kartonperforator is heel eenvoudig. Je schuift het karton in de machine waardoor het vanzelf wordt gesneden en opbolt, dit bespaart dus een veel tijd die je normaal kwijt was aan het toesnijden van karton. Het karton wordt door stalen snijwalsen over de gehele breedte ingesneden waardoor het karton flexibel wordt. Dit verpakkingsmateriaal is dan geschikt om producten mee te beschermen bij het verzenden van de artikelen. Hieronder zie je een afbeelding van hoe het karton eruit komt te zien wanneer het door de opbolmachine gaat.


#Hoe het opvulmateriaal er uit ziet na dat het door de machine is gegaan


Voordelen van een kartonperforator in je magazijn


  • Je vermindert het papier- en kartonafval in je magazijn met een kartonperforator.
  • Je maakt kosteloos milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal door je papier- en kartonafval te recyclen.
  • Je bespaart veel kosten door geen opvulmateriaal meer aan te hoeven aanschaffen.

Verschillende modellen


Afhankelijk van jouw behoeften zijn er verschillende modellen verschillende modellen kartonperforators. HSM heeft twee verschillende modellen van deze verpakkings-opbolmachines machines. De HSM ProfiPack C400 en de ProfiPack P425. Beide machines perforeren gebruikt karton, waardoor het materiaal opbolt en maken daaruit universeel inzetbaar soepel verpakkingsmateriaal. Dit vermindert niet alleen jouw kosten, maar draagt gelijktijdig bij aan een duurzame en praktische bijdrage aan het milieu.

Beide apparaten zijn dankzij de 230 Volt aansluiting flexibel en zo op meerdere plekken inzetbaar. Het opbolvolume kun je zelf regelen, afhankelijk van het nodige gebruik. Deze apparaten hebben ook een geïntegreerde turbo-functie. Dus wanneer je ziet dat het apparaat problemen krijgt met de doorvoer, zorgt deze functie net voor dat beetje extra power, om de werkzaamheden van de machine niet te onderbreken.